Elasto d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju brtvenih elemenata hidrauličkih i pneumatskih sustava, te za proizvodnju ostalih gumeno-tehničkih proizvoda. Tvrtka je stvorena na temeljima proizvodnog obrta koji je započeo sa radom još 1982. godine.

Dugogodišnje iskustvo, odgovori na posebne zahtjeve naših naručitelja te visoka razina stručnosti i usluge stvorili su veliki broj stalnih klijenata koji svoje probleme s hidrauličkim i pneumatskim komponentama u svakodnevnom poslovanju rješavaju u suradnji sa nama. Tijekom godina predanog rada razvili smo i čitav niz gumeno-tehničkih proizvoda konstruiranih i proizvedenih prema specifičnim zahtjevima naručitelja, te smo tako zauzeli visoko mjesto na zahtjevnom domaćem i stranom tržištu.

Uspjeh svake tvrtke počiva na zadovoljstvu njenih klijenata, te smo 2008. godine usvojili sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001, te na taj način pružili jamstvo ponovljive kvalitete proizvoda i pruženih usluga. Zadovoljstvo naših klijenata i ubuduće ćemo ostvarivati primjenom i stalnim poboljšanjem sustava upravljanja kvalitetom.

Ukoliko se u svome poslu koristite strojevima, alatima ili opremom koja u sebi sadrži hidrauličke ili pneumatske komponente, ili su Vam potrebni elementi specijalne konstrukcije izrađeni od elastomera obratite nam se s povjerenjem kako bismo Vam pomogli riješiti problem.